Top 3 : Български козметични продукти

Днешната публикация е повлияна от един разговор със Снежи, в който и двете много трудно се сетихме за любимите си български продукти. Разрових се из тоалетка си и с интерес открих, че имам няколко не толкова интересни, но абсолютно задължителни за мен такива от български производители. Продукти, за които рядко се говори и които не се рекламират, но аз намирам за много качествени и не оставам без тях.
Top 3 : Български козметични продукти

Ако ме следите отдавна със сигурност сте попадали на тези любимци из блога.
Шампоанът на Здраве с Ментол е единственият(не преувеличавам) шампоан, който ми помага с чувствителния ми скалп. Изпробвала съм адски много шампоани, кой от кой по-скъп и хвален, но само този успя да ме отърве от досадния пърхот. Има приятен аромат на ментол, който освежава скалпа. Малко пресушава косата, но при мен това не е фатално, а дори търсен ефект.
Интимният сапун на Bilka си купувам от години и всъщност така и не съм пробвала друг подобен продукт. Има изключително приятен аромат и нежно почиства деликатната зона.Малък недостатък е дозаторът, който няма типичното "заключване" , така че при пътуване винаги го нося в някой плик.
Top 3 : Български козметични продукти
И третият продукт е анти акне пилингът за лице на Hristina Cosmetics. Натурален продукт с прополис и екстракт от невен, откъдето идва и лекият му аромат. Пилинг частиците не са едри, но въпреки това се усещат върху лицето. Засъхва бързо и започва да се рони, така че не мога да стоя повече от 15тина минути с него. Измива се лесно и още при отмиване може да се усети ефектът на прополиса. Лицето е освежено, хидратирано и видимо успокоено. Излючително икономичен продукт, който препоръчвам с две ръце.
Top 3 : Български козметични продукти
Top 3 : Български козметични продукти
И трите марки се намират лесно из по-големите магазини и аптеки и са на изключително достъпни цени. Тези продукти не са хвалени, лъскави и почти никой не говори за тях, но ако ми се наложи да остана без тях не знам какво бих правила..

Вие имате ли си любими продукти от български производители, без които не оставате?

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required