Reading Challenge 2016

Разглеждах статистиката на блога и видях, че темите за книгите не са ви най-любимите. Надявам се, че просто не са достатъчно популярни, а не- защото не обичате да четете! Аз лично харесвам такива постове, обичам да чета различни мнения за някоя книга и обичам да чета, така че ще продължавам да си вписвам тази "рубрика".
Като за началото на годината се включвам с едно предизвикателството,което правих и миналата година, а именно :  Reading Challenge.
Reading Challenge 2017

Та,през 2016 успях да прочета :
  1. Бизнес на високи токчета - Тамара Мелън 
  2. Човекът,който искаше да бъде щастлив- Лоран Гунел
  3. Най-хубавото място на света е точно тук - Франсеск Миралес 
  4. Аз обичам Ню Йорк - Линдзи Келк
  5. Обсебена от теб - Силвия Дей
  6. След 22 - Радостина Савова
  7. Проницателят се завръща -Анди Андрюс
  8. 100 Quotations to make you think - Wolfgang Riebe
  9. Аз преди теб - Джоджо Мойс
  10. Уаби- Саби - Франсеск Миралес 
  11. След теб -Джоджо Мойс
  12. Спрете да работите - Аня Фьостер 
  13. Дворецът на бълхите - Елиф Шафак
  14. Мисли и забогатявай за жени - Шарън Лехтър
  15. Тетрадката - Никълъс Спаркс 

Reading Challenge 2017
За книги на 2016 си избирам Аз преди теб и След теб на Джоджо Мойс! Книги,които горещо препоръчвам. Вече бях гледала филма и втората част ми беше малко по-интересна, но и двете ги прочетох много бързо и с голям интерес. Препоръчах на всички около мен❤
Reading Challenge 2017
2016 явно беше годината за самоопознаване и личностно развитие, защото прочетох доста такива книги. За някои вече съм ви говорила в блога,за други-не. Но от всички подобни книги има какво да запомниш, да научиш, с какво да се вдъхновиш и какво да препрочетеш. 
Reading Challenge 2017
Книгата, която изобщо не ми хареса беше Дворецът на бълхите на Елиф Шафак..Прочетох я много бавно, без никакъв интерес почти. Историята беше малко объркваща и с доста герои и различни имена, което аз не харесвам. Имам доста нейни книги- някои харесах страшно много(ЛЮБОВ ❤), други изобщо и за сега спирам да купувам нейни книги, защото вече не ме впечатляват.


За 2017 съм се спряла на две предизвикателства,като все още не знам кое точно ще избера.
Reading Challenge 2017

Reading Challenge 2017
Повече вдъхновение можете да намерите в профила ми в Pinterest , откъдето всъщност всяка година си избирам тези "предизвикателства" .
Много ще се радвам, ако се включите и в това предизвикателство с мен, защото четенето е важно!*ако решите да се включите-задължително ме отбележете за да разбера💋 *

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required