Make-up favorites 2016

Здравейте, здравейте.
В началото на годината из всички блогове можете да видите козметичните любимци за предходната година. Аз имах доста продукти, които преоткрих или съвсем случайно намерих, така че няма да остана по-назад! Ако си спомняте от миналата година- публикацията ми ще е малко по-различно, а именно ще представя по 1 любим продукт за всеки изминал месец през 2016.
Make-up favorites 2016

Януари е студен месец и устните ми винаги се нуждаят от повече хидратация. За това си избрах балсамът на EOS, с боровинка, който дори успях да персонализирам. Вече виждам,че балсамите могат да се намерят малко по-лесно в България и горещо ги препоръчвам. Страхотна основа за всякакъв грим, много са хидратиращи, миришат уникално и са доста икономични.
Make-up favorites 2016
За Февруари(а и не само) си избрах една от най-любимите ми спирали -Better than sex на Too faced. Има много мнения и ревюта за нея, моето можете да видите тук . За мен това е една уникална спирала ❤
Make-up favorites 2016
Както може би знаете, аз много обичам да се лакирам и за това реших да включа и един лак. Това е белият лак за нокти на Essence. Първо, тази серия на марката е страхотна и вече имам доста цветове от нея. Много дълготрайни, плътни и гъсти. Самият цвят е страхотен- нанася се лесно, без да става на черти. Идеален както и за основа, така и за самостоятелно ползване.
Make-up favorites 2016
Стигаме до Април, когато успях да пробвам не само първите си продукти на ColourPop, а и първата си очна линия в бурканче! Не съм най-големия фен на очните линии, защото трудно се справям с тях , но тази е страхотна. Доста мека и дълготрайна, нанася се лесно. Не е черна, а много тъмно лилава.
Make-up favorites 2016
През Май открих още един мой много любим продукт- ProLongwear коректорът на Mac. Ревю за него - тук . Все още използвам тази си опаковка,к акто можете да видите, което го прави изключително икономичен.
Make-up favorites 2016
За Юни си избрах да ви покажа гелът за вежди на Essence, който е с лек цвят. Идеален за топлите месеци, когато нямам желание за много грим. Сресва добре веждите, вкарва ги в ред за целия ден и оставя лек цвят.
Make-up favorites 2016
Още един продукт на Essence..да,знам! Не съм го показвала много в блога, защото беше лимитка, но е страхотно ежедневно червило. Аз си избрах Sultan's Daughter, което е приятен розов пепеляв нюанс и е едно от най-носените ми червила сега. Много леко, с приятен почти матов финиш, нанася се изключително лесно и издържа около 2 часа. За мен това си е абсолютно достатъчно, като се има предвид колко обичам да хапвам и пийвам... 
Make-up favorites 2016
За Август месец имам абсолютен фаворит-мус фдт на Bell Cosmetics. Доста гъст продукт, много покривен, но въпреки това стои много естествено. От доста време се каня да пиша за него...
Make-up favorites 2016
 През Септември се запознах с марката Dr Scheller и се влюбих в този хидратиращ крем. По-късно разбрах, че е насочен за малко по-зряла кожа, но в моя защита ще кажа, че никъде върху самия крем това не е споменато, а аз нямам навик да чета листовките 👼 Както и да е, това не ми пречи и си го използвам все още. Много хидратиращ, но същевременно лек крем.
Make-up favorites 2016
 През Октомври се запознах с още една абсолютно нова марка за мен- Llums. Изпробвах няколко продукта, за които не съм казала все още нищо, защото съм със смесени чувства.
Освен за това червило- то е върхyt! Аз имам Mat 04, което отново е в розово пепеляв нюанс. За мен този цвят е абсолютно перфектен: подчертава много добре подтоновете ми и изглежда добре на усните ми, нанася се супер лесно, не изсушава изобщо. Има едва доловим аромат и не е от най-издръжливите, но е страхотен избор за ежедневието. Сами можете да видите колко съм изхабила за 2-3 месеца!
Make-up favorites 2016
Предполагам всеки е чул за маските на L'oreal, които вдигнаха доста шум около себе си през Ноември. Определено имаше защо! Между другото, все още не съм преполовила маската, а я използвам около 3 пъти седмично. Ревю за нея тук .
Make-up favorites 2016
И за Декември си избрах още един продукт за устни- течното матово червило на Golden rose, в номер3. Видях го върху една приятелка и веднага се влюбих в него. Вече сме 3 приятелки с такова и често, когато излизаме се оказваме с едно и също 💋
Червилото е много матово и изсушава малко. Засъхва доста бързо и после почти не оставя отпечатък. Изключително е издръжливо и мирише много сладко. За него задължително ще видите цяло ревю!
Make-up favorites 2016
Това бяха любимите ми продукти за 2016 година. През 2017 се надявам да успея да изхабя много от натрупалите ми се продукти!

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required