Review : Tangle Teezer The Оriginal Hairbrush

Последните няколко месеца промених няколко неща в грижата при косата ми. След като ви разказах за новия серум,който използвам е време да ви покажа и новата четка*,която имам.
Review Tangle Teezer The Оriginal Hairbrush

Дълго време имах само един гребен.Един,единствен гребен!Имала съм няколко четки през годините,но когато разбрах,че те не са много полезни за мократа коса-реших да ги изхвърля.Около четките Tangle Teezer се вдигна много шум.Когато от parfimo.bg (български сайт за парфюми и разнообразни продукти) ми предложиха да ми я изпратят си казах "Защо не?"Време беше да пробвам нещо различно!
Review Tangle Teezer The Оriginal Hairbrush
Цветовете,в които се предлага четката са много шарени и сладурски.Аз се спрях на вариант с лилаво и розово,като моделът,който си избрах е оригиналният вариант.Формата пасва идеално на ръката ми,което прави четката много удобна за ползване(слава богу,защото това беше едно от основните ми притеснения покрай нея).Самата четка е страшно лека.Цената и е около 20 лв,което според мен е разумно,защото не е нещо,което си купуваш всеки ден.
Review Tangle Teezer The Оriginal Hairbrush
Има ситни бодлички в различни дължими,които са пластмасови и мекички.Дори прекалено меки,както си мислех в началото.Но с по-продължително използване стана ясно,че бодличките са с идеална форма и вид .За сега всички са запазили формата си. 
Review Tangle Teezer The Оriginal Hairbrush
И така,след почти 6 месечно всекидневно използване мога да кажа,че съм много доволна от четката.Първоначално бях много скептична,но вече я използвам с голямо удоволствие.
Когато косата е мокра-намирам за най-лесно да работя с по-малки кичури.Четката реше добре косата,без да я накъсва. Естествено,няма как магически да спре косопада ми или да няма малко скубане,но не превръща главата ми в голямо гнездо(което се е случвало). Косата е загладена и запазва естествената си форма.Аз имам доста чуплива коса и през последните месеци това се забелязва много повече,което много ме радва,защото сега съм на къдрава вълна.
При суха коса -ефектът също е много хубав.Отново запазва формата на косата и не я електризира.Ефект,който все по-рядко забелязвам последно време(ще видим как ще е зимата).
Когато много бързам я използвам за топиране ,като обръщам четката на късата и страна и така добавям малко обем в корените си.
Review Tangle Teezer The Оriginal Hairbrush
Не бих определила четката като задължителен продукт,а по-скоро като "глезотийка".Удоволствие е да се използва и веселите цветове,бързо хващат окото.Ако обмисляте покупката и -Ви я препоръчвам,ако обичате да експериментирате -също.
Тук можете да видите други продукти на марката. 

Вие с четка или гребен решете косата си? 

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin
**Продуктът ми беше изпратен за проба от PR на марката,но мнението ми не е повлияно от това и снимките са лично мои.**

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required