Review : La Roche-Posay Anthelios XL

Много нашумяла тема напоследък е тази за правилната слънцезащита...особено в разгара на лятото!След дълго обмисляне и препоръки от Вас се спрях на гел-крем на La Roche-Posay с фактор 50.
Review La Roche-Posay Anthelios XL

Няма да ви лъжа,до преди 2 години слънцезащитния крем беше забранена дума за мен.Та,аз исках да ставам черна,а не да се пазя от слънцето!Нещата бързо се преобърнаха и вече не излизам от нас без слънцезащитен продукт.Последствията от слънцето са много по-опасни,от желанието ми да имам шоколадов загар.Нека бъдем честни-мажа лицето си със сто неща и това с почернявате си е почти невъзможно!
Исках да си взема кремче,която да е на достъпна цена,с висок фактор,да е леко ,но достатъчно хидратиращо и да матира лицето ми,защото лятото това си е направо невъзможно!
Review La Roche-Posay Anthelios XL
С този продукт уцелих точно в 10ката! Опаковката е много удобна,с помпичка,която изкарва достатъчно количество.Аз използвам около помпичка и половина за цялото си лице.Няма никакъв аромат.Количеството му е 50ml ,а цената му беше 26лв(предполагам,че варира в различните аптеки). 
Review La Roche-Posay Anthelios XL
Кремчето има доста гъста консистенция,но се нанася много лесно и попива веднага.Лицето е изключително матирано-ефект,който разбираемо избледнява през деня.Гримът се нанася лесно,но след 5-6 часа носене определено има нужда от матиране.Много съм доволна,защото изобщо не се усеща на лицето и не оставя бели следи.Имах притеснение,че ще се вижда на снимки,защото факторът е доста висок,но те се оказаха абсолютно грешни.Достатъчно хидратиращо е и не ми се налага да нанасям друг крем,което много ми помага,защото гримът ми напоследък е минимален.
Review La Roche-Posay Anthelios XL

Още от първото нанасяне си харесах кремчето.Всички обещания са изпълнени и за пореден път оставам впечатлена от продукт на марката,която се превърна в моя фаворит при грижата за лицето.Горещо препоръчвам с две ръце и голяма усмивка!

Кой е вашият любим слънцезащитен продукт?

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required