Review: Too Faced- Better Than Sex Mascara

Здравейте!
Днес ще си говорим за една доста известна спирала.Спирала,която определено не е за всеки.Или я харесваш,или не.Ако искате да разберете моето мнение продължавайте да четете.
too faced better than sex mascara

Като човек,който преди  е използвал главно спирали на Maybelline и Loreal-опаковката ми се струваше прекалено тежка в началото.Но вече свикнах. Един голям плюс за обемната и изчистена визия.Комбинацията между розовия цвят и гравираните букви-много ми допада.
too faced better than sex mascara
Както и опаковката,така и четката на спиралата е доста обемна.Много e лесно да сгрешиш и да се омажеш(докато свикнеш). Още по-лесно е миглите да се превърнат в най-забележимата част от погледа ти!
Обемната спираловидна четка покрива идеално всички мигли.С тази спирала не ми е нужна миглоизвивачка-резултатът е дълги,извити и разделени мигли. А тушът...изключително черен и наситен! Не мисля,че съм използвала по-наситена и ефективна спирала.Един пласт от спиралата е напълно достатъчен,но аз обичам да слагам и още един БОНУС. 
too faced better than sex mascara
too faced better than sex mascara

Този наситен туш има и един недостатък.Веднъж направиш ли грешката да си пипнеш миглите..и си дотам :D Спиралата започва да се рони леко и за това свикнах да не си пипам миглите изобщо. Не,че ми се налага,защото сутрин нанасям спиралата и след това забравям за нея. Не утежнява очите,но знам,че миглите ми се повече от страхотни през целия ден! Отстраняването и е без проблем-в момента използвам двуфазния дегримьор на Garnier .
Като още един малък недостатък-забелязвам,че тушът на спиралата се сгъстява малко по-бързо,отколкото на други спирали,които съм ползвала. Това обаче не пречи на спиралата и нейния ефект.
too faced better than sex mascara
too faced better than sex mascara
Възхитена съм от резултатите на спиралата и много я харесвам. Въпреки това съм сигурна ,че не всички хора биха могли да свикнат с нея и да са доволни от резултатите. Според мен си заслужава всички хвалби и определено попада в моите топ3 любими спирали! 


Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required