First Empties for 2016

Здравейте!
Изоставам доста от блогърската си програма и скоро не съм ви показвала нито любимци,нито нови придобивки,нито изразходвани такива.За всичко си има причина- от декември месец съм на "диета" и почти не си купувам козметика,за това ми е малко трудно да направя по-горните публикации.Преди няколко дни обаче установих,че съм понатрупала доста неща,които вече мога да ви покажа.Гледайки публикацията съм доста доволна от себе си ХА!
empties
Обичайно тази публикация започва с продуктите за коса. Зеленият лак за коса Taft присъства във всяка подобни постове и за пореден път казвам,че много го харесвам и не оставам без него. 
Сухите шампоани на Batiste адски много ми харесват и много се радвам,че вече могат да се намерят по-лесно в България. Разбирам защо са номер 1 във Великобритания.
Третият продукт на снимката е "спрей-лосион" за коса,който ми беше подарък.Имаше невероятен аромат и за това си го използвах с удоволствие,но се радвам,че свърши,защото не виждах голям ефект от него.
Следва един семпъл размер на шампоан на TRESemme ,който освен,че миришеше страхотно-почистваше добре косата ми и я хидратираше.

За първи път пробвах нещо на марката Yves Rocher и реших да е известният им душ-гел с грейпфрут. Да,има страхотен аромат,но не мисля,че си заслужава парите. 
За това пък харесвам толкова много душ-геловете на Balea-на ниска цена са,ухаят страхотно и оставят кожата ми мека.
Като говорим за мека кожа-гелът за бръснене на Balea ми хареса много и вече си го закупих отново.Прави бръсненето много приятно,лесно и оставя кожата спокойна. 
Същото важи и за интимния сапун на Bilka,който показвам за пореден път.
empties
Лосионът за тяло на 212 VIP беше..приличен! Имаше страхотен аромат (естествено),но беше доста течен.Не бих си го купила отново.
Мнението ми за крема за лице на First Aid Beauty е повече от добро.Много бързо се превърна в абсолютен фаворит,дори вече ми липсва.Кремът е доста гъст.Хидратираше кожата ми изключително добре и след това гримът ми заспиваше на лицето. Определено ще си го закупя отново,само че се чудя дали няма да ми дойде прекалено тежък през лятото.
*Знам,че в сайта на MakeUpButHow предлагат неща на марката,вие виждате ли ли сте ги някъде другаде ?*
empties
Два много скучни продукта,но отново страшни любимци.Не оставам без тях.
empties
Този лакочистител се оказа доста добра попадение и си го купувам,когато забравя зеления на Lilly (#Shameonme!) .
Jolly Jewels серията на Golden Rose ми е много любима.Комбинацията,които се получаваха с тази красота! Да,доста труден за сваляне лак,но определено си заслужава.Имах няколко шишнеца от тази серия,но за съжаление всички изсъхнаха.Обмислям да подновя някои от тях.
empties
Първият ми прахообразен продукт изхабен от доооста време насам. Чувствам се много горда! Много харесвам това мини бронзиращо дуо на Clarins,но когато намаля самите пудри се разтрошиха прекалено много и беше крайно време да се разделя с него.
Друг продукт,който много харесах е кремчето за очи на Clarins.Изключително нежен и хидратиращ крем,който мигновено озаряваше погледа ми. 
Разделям се и с една плоска четка за фдт,която бе една от първите в арсенала ми.Започна да пуска прекалено много косъмчета и се разлепи леко.
empties
Успях да изхабя и цели два гланца за устни! Доста стари,но най-накрая успях! Ревю за глоса на H&M можете да видите тук .
Другият глос на Maybelline беше доста лепкав,но пък правеше устните много бляскави.
Спирата на Too faced Better Than Sex също се превърна в един много любим продукт.Имам пълноразмерния продукт и го използвам всеки ден. Скоро ще има ревю!
empties

Това бяха продуктите,които успях за два месеца.Мисля,че доста добре съм се справила.Вие как смятате ?

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required