Най- използваните ми приложения

Признавам си без бой, че напоследък прекарвам малко повече време на телефона си. В един момент се улових, че някак машинално се въртя между Фейсбук и Инстаграм и само преглеждам новости.
любими приложения за телефон

Затова си наложих лека забрана да огранича времето в безцелно ровене и скролване и да се фокусирам върху неща, които обичам и които ми носят малко повече удоволствие.
Споделям 4те си любими приложения, които ми помогнаха да направя това :

1. Duolingo
Записах се да уча Travel гръцки и сега пада голям смях в нас. Отделям поне по 15 минутки на ден. Далеч съм от идеята, че ще науча езика перфектно, но се надявам лятото да мога да си поръчвам вкусотии на гръцки!
duolingo за телефон

2.Spotify
Преди го използвах за да заглушавам колегите в офиса, сега - за да заглушавам тишината. Направила съм си плейлисти с любими песни, следя любими изпълнители, а от скоро - слушам и различни подкасти.
спотифай

3.Adobe Lightroom
Това е любимата ми програма за обработка на снимки. Използвам я и за сторитата си, и за фийда, както и за снимките тук. Предлага лесна обработкa на повече от 1 снимка с еднакви настройки, може да се фокусирате на различните цветове гами и да използвате готови Presets с различни филтри.
обработка на снимки

4.Pinterest
Последното приложение използвам от години и го намирам за много полезно. Можеш да търсиш вдъхновение на всякакви теми - интериор, домашен уют, мода, рецепти, сватбено вдъхновение, бебешки стаи, игри и какво ли не още.
пинтерест



💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required