Моето вкъщи 💛

Във време, в което е модерно да си около много хора и да живееш в голям, "лъскав" град.. аз се върнах да живея "на село"(както често се шегуват приятелите ми).
Моето вкъщи 💛
Доста хора изненадахме с това си решение. Повечето не са ни разбрали. Част от тях сигурно мислят, че съм луда. Други смятат, че греша... но това няма значение. Наясно съм както с плюсовете, така и с минусите и на двете места. Работата ми позволява да я върша от вкъщи.. и избрах да се върна ВКЪЩИ. Там, където съм близко до семейството си, там, където се чувствам спокойна, щастлива и на място..

Не ме притеснява да правя нещата по друг, мой си начин, който е различен от този на другите хора. Не ме притеснява, че хората не могат да разберат, защото в крайна сметка е важно да си истински щастлив, да следваш своите си цели, да си истински обичан. Няма значение какво ще кажат и какво ще си помислят хората, когато ти знаеш, че си постъпил правилно.
Моето вкъщи 💛
Моето вкъщи 💛
И така ( напоследък започнах пак да гледам Sex and the city и сега съм в ролята на Кари, ако не сте се досетили😁) днес ви пиша от Димитровград, където сме се установили на този етап от живота ни. Нещата около блога няма да се променят и ще продължавам да споделям с вас какво ме вдъхновява. Надявам се да бъда малко по- отговорна и организирана и да пиша по- често.. но няма да бързам да давам обещания!


💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required