All time Make up Favorites with Berrys Place

Здравейте,
с Мери от Berry's Place сме ви подготвили по един пост за любимите ни козметични продукти за всички времена. Честно да ви кажа- първоначално изобщо не се сетих за продукти, които мога да определя като задължителни или "супер любими". После обаче се замислих, че има едни продукти, към които посягам при всеки по- специален случай или които горещо препоръчвам наляво и надясно. Ето ги и тях :
All time Make up Favorites
Сами може да видите състоянието на Lorac Pro2- зацапана, с няколко цветове, на които съм стигнала дъното и запрашено огледало. Това са си все признаци за една обичана и много използвана палитра. Идея си нямам защо не я показвам по-често в блога и не и отделям нужното внимание, но това е палитрата, към която посягам почти всеки път, когато искам по-хубав грим. Цветовете са много наситени и трайни, леко се разпрашват и всъщност са доста малки като грамаж(заради което успях да стигна дъното на най-харесваните цветове). Абсолютно носими нюанси, палитрата включва матови и блестящи цветове, което означава, че може да се използва самостоятелно. Има по- естествени и по-тъмни цветове, което пък води до различни визии и прекрасен краен резултат.
Ако трябваше да избера само една палитра, която да използвам - щеше да е тази. Без да се замисля!
All time Make up Favorites

Същото мога да кажа и за спиралата Better than Sex на Too Faced и коректорa Pro Long Wear на Mac .
Спиралата прави миглите разкошни- изключително черен туш, който разделя и придава доста обем на миглите.
All time Make up Favorites
Коректорът пък е много, много покривен и траен. Аз го избягвах дълго време, защото си мислех, че малко по-високата му цена е преувеличена и не си заслужава. Абсолютна заблуда от моя страна, защото коректорът е много икономичен. Това е втората ми опаковка от него, като първата я използвах 1 година.  Прави чудеса с лицето ми и прикрива всичко нужно. Трябва хубаво да се разнесе обаче и задължително да се запечата с пудра.
Пудрата, която използвам от няколко години вече и нямам никакво намерение да изоставям е Healthy Balance на Bourjois. Нея вече сте я виждали из блога, защото аз често я споменавам. Естествен финиш, без брашнян ефект и страхотен матиращ ефект. Няма какво повече да искам!
All time Make up Favorites
И за края ви оставих един дрогериен и много достъпен продукт, който ме спечели още от първото нанасяне. Червилата на Golden rose получават доста хвалби, но това течно червило в цвят номер 3 мога да определя като перфектното за мен. Има прекрасен ванилов аромат и много удобен апликатор. Плътен цвят и гъста консистенция, която се нанася изключително лесно. Попива и засъхва сравнително бързо, почти не оставя отпечатък и е доста трайно. Матов финиш, без прекалено изсушаване на устните. А самият нюанс е нежно розов, с лек син подтон, който стои различно на различните хора. Много харесвам такива нюанси върху себе си, защото придават един по-опушен и завършен вид на всяка визия.
All time Make up Favorites
Толкова за моите любими козметични продукти за всички времена. Ще се радвам да ми споделите дали имаме общи любимци? 

Може да погледнете любимците на Мери - тук

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required