30 Day Fit Challenge

В началото на всяка година си поставяме различни предизвикателства.Кое от кое по-големи..и когато краят на годината дойде и тези предизвикателства не са изпълнени - нормално е да не се чувстваме съвсем удовлетворени.За това аз реших,че ще си поставям по-малки,но различни цели.Предизвикателства,които ще мога да изпълня по-бързо и да премина към следващото нещо.Така хем ще се чувствам по-добре,хем ще мога да се фокусирам повече върху нещата,които искам на момента.
И първото подобно решение,което взех е да направя едно 30 дневно фитнес предизвикателство. През изминалия месец всеки ден качвах по 1 снимка в страницата на блога (да си знаете,ако случайно сте пропуснали този спам) ,с което предизвиках не само себе си,но и вас.
30 Day Fit Challenge

30 Day Fit Challenge
Ето какво научих за тези 30 дни:
1.Мога да ставам рано,когато имам ясен план за времето си .
2.Обичам пилатес,и то много!
3.Не обичам упражнения за корем!
4.Колкото повече тренирам-толкова повече усилията ми се възнаграждават.Когато и околните започнаха да виждат промяна в мен- се мотивирах още повече.
5.Мога да направя,всичко което реша.
6.Само трябва да реша,че го искам достатъчно силно!
7.Откакто започнах предизвикателството се чувствам много по-добре.Не само физически,но и съм доста по-уверена в себе си.
8.И естествено-съм много горда от тези си постижения.
9.Може да е само по половин час на ден и може да са изминали само 30 дни,но аз съм много доволна и тези цифри значат много за мен.
10.Мога да правя упражнения и по пижама!(да,йога упражнения,но все пак 😀)
11.Сериозна мания са си спортните екипчетата!
12.Нямам никакво намерение да се отказвам от спорта и планът ми е да продължавам да правя по нещо,всеки ден.
13.Не обичам да ходя на фитнес и не обичам хората да ме зяпат,докато си правя упраженията!
14.Не харесвам Зумба.
15.Но пък харесвам почти всички други организирани тренировки-Kangoo Jumps,Аеро фитбол,Пилатес,Йога и Степ аеробика са ми любимите 💗
16.Успях да намеря много безплатни и лесни упражнения онлайн.
17.Създадох "стена" в Pinterest,където всекидневно добавям по и където намирам нови вдъхновения.
18.Много по-лесно е когато има някой твой близък,който да прави нещата с теб.Намирате много нови теми за разговор,а и може да се мотивирате взаимно.
19.Важното е да искаш да направиш някаква промяна.Не защото някой така ти е казал,не защото някой друг го прави,а защото ти го искаш! Аз не бях тренирала близо 2 години,но една сутрин просто се събудих и знаех,че това трябва да се промени.
20. Много ми е трудно да спазвам режим за хранене,защото все има някоя торта,която да ме изкуши!
21.Станах малко по-организирана.
22.Обичам да тренирам боса(когато съм вкъщи,де!).
23.Не обичам да слушам музика,докато тренирам сама.
24.Станах доста по-гъвкава и тялото ми определено взе да свиква с наторването.Има едно упражнение за разтягане,което е много лесно-със събрани и изпънати крака трябва да поставиш дланите си на земята.Е,аз не можах да правя това до много скоро!
25.Не е нужно да инвестираш в скъпа "екипировка" и да купуваш всичко наведнъж. Аз успях да намеря маратонки,които да ми харесват след 2-3 месеца търсене и горе-долу същото се случи с екипчето ми,което намерих случайно в Лидл.Да,клиновете на Nike и Victoria's Secret са много готини,но цената им е прекалено висока!
26. Не подценявайте това,което правите.Дори и малките крачки са си крачки!
27.Нещата не стават от днес за утре и определено се изисква постоянство.
28.Обичам да тренирам сутрин,защото се разсънвам по-лесно и през деня съм много по-енергична и позитивна.
29.Започнах да пия много повече вода и чай.Опитвам се да намаля кафето само по едно на ден и да ям много повече плодове и зеленчуци.Дори проядох риба и броколи (все неща,които не обичам).
30.И най-важното,което научих е ЧЕ АЗ МОГА!Въоръжена с една голяма усмивка,с много воля и желание няма да се откажа !😊
30 Day Fit Challenge
30 Day Fit Challenge
Последно,обещавам- блогът много ми помогна в това да бъда по-сериозна и да не се откажа(няма да ви разочаровам,я!).Така че,ако търсите малко вдъхновение съм абсолютна насреща! 💋

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required