Review:Sephora Mud mask

Здравейте,прекрасни!
Дойде и моят ред да похваля страхотната маска на Sephora!Знам,че вече получи доста внимание из българските блогове,но определено си заслужава всяка една хвалба!
Sephora Mud mask review

Опаковката е повече от страхотна.Малко тежка,но изглежда доста луксозно и има предпазна част.
Sephora Mud mask review
Ароматът и е доста силен-нещо,което ми направи впечатление още в магазина(Ако обмисляте покупката и-задължително я подушете,за да не останете неприятно изненадани). На мен ми мирише на водорасли,море,свежест...и съответно нямам проблем с този аромат.Дори напротив-обожавам го!
Маската се нанася лесно на лицето.Използвам четка за фдт с изкуствен косъм и нанасянето е много приятно.В магазина предлагат и "по-подходяща" четка за целта,но нещо не ми хареса цената на тази екстра(беше над 20лв).
Sephora Mud mask review
Бързо засъхва и си променя цвета,който е доста силен! Използвам я 2-3 пъти седмично и стоя с нея около 10 минути.В началото има съвсем леко парене/затопляне.Веднъж засъхнала,при движение маската започва много леко да се рони и не издържам по-дълго с нея.
Изглежда доста груба,но се усеща много леко и нежно на лицето.Отмиването и е лесно.
Sephora Mud mask review
Sephora Mud mask review
След употреба лицето ми е гладко,чисто и матирано.Помага ми с черните точки и успокоява,ако имам някоя по-зачервена пъпка.Не изсушава.
Sephora Mud mask review
Sephora Mud mask review

Маската много бързо се превърна в мой любимец и задължителна част от рутината ми преди баня.Това е частта,с която се глезя и която очаквам с нетърпение всеки път.

Маската е страхотна и определено я препоръчвам!

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required