2015 Last Empties

Здравейте,момичета!
Януари месец почти се изниза,на път съм да се зарина от празни опаковки и се сетих,че все още не съм ви споделила последните продукти,които успях да изхабя за 2015 година.
Empties

Естествено започвам публикацията с обичайните продукти-зеленият лак за коса на Taft и шампоанът против пърхот(който също е със зелен етикет) на Здраве. И двата продукта са ми абсолютни любимци и не оставам без тях.Другият продукт,който виждате е шампоан на Tresemme,марката не е много разпространена в България,но мнението ми за шампоана е доста позитивно.Не раздразни скалпа ми и миришеше страхотно!
Empties
Изхабих с удоволствие спрейчето за тяло от Bath&Body works.Миришеше страхотно,но за съжаление отново не се разпространява много в България..
Честно да си призная,сърцето ме боли,че се разделям с един от най-любимите си парфюми от Carolina Herrera. Страхотен аромат!Но взех решение,че това е просто една вещ и няма смисъл да я пазя..
Empties
 Being overdramating got me like:" 'Cause all of me Loves all of you!"
Carolina Herrera
Измивния гел с чаено дърво на The Body shop не е нищо кой знае какво.Искаше ми да се кажа нещо по-хубаво,но не ме впечатли с нищо.Измива добре лицето и не го изсушава.
Освежаващият измивен гел на Clarisonic обаче е нещо друго.Чак след като го изхабих,разбрах колко е хубав.Лицето ми беше в много добре състояние,докато го ползвах.Нежен продукт,който почиства в дълбочина и определено го препоръчвам.
Пилинг маската на Alverde също е един продукт,който харесвам и препоръчвам.Почиства добре лицето,не го изсушава,но пилинг частиците и не са много големи.Тук можете да прочетете повече за цялата серия.
Empties
Тези от вас,които ме следят от повече време може би знаят,че аз съм една от малкото,която не е фен на мицеларните води на Bioderma.Любимата ми мицеларна вода беше тази на La roche Posay,но след като използвах и тази на Avene вече не съм сигурна! 
Empties
Крайно време беше да се разделя и с любимата си миглоизвивачка.А тази спирала на Manhattan беше просто плачевна.Използвах я около 5 пъти и просто се отказах.Единственото,което правеше беше да разделя миглите.Изхвърлям я почти пълна и ви препоръчвам да я избягвате!
Empties
Empties
Разделям се и с бързосъхнещия топ лак на Golden rose..но не съвсем!Вече си закупих нова опаковка от него,защото много го харесвам.
Empties
В последните си празни опаковки ви говорех за едно безкрайно червило на MaxFactor - е най-накрая успях да го изхабя! Много съм горда от себе си.Червилото всъщност беше много хубаво и ако нямах още 20 за изхабяване бих си го купила.Тук можете да видите ревю за него.
Empties
Кой беше последният продукт,който успяхте да изхабите за 2015 година? 

Няма коментари