2015 Last Empties

Здравейте,момичета!
Януари месец почти се изниза,на път съм да се зарина от празни опаковки и се сетих,че все още не съм ви споделила последните продукти,които успях да изхабя за 2015 година.
Empties

Естествено започвам публикацията с обичайните продукти-зеленият лак за коса на Taft и шампоанът против пърхот(който също е със зелен етикет) на Здраве. И двата продукта са ми абсолютни любимци и не оставам без тях.Другият продукт,който виждате е шампоан на Tresemme,марката не е много разпространена в България,но мнението ми за шампоана е доста позитивно.Не раздразни скалпа ми и миришеше страхотно!
Empties
Изхабих с удоволствие спрейчето за тяло от Bath&Body works.Миришеше страхотно,но за съжаление отново не се разпространява много в България..
Честно да си призная,сърцето ме боли,че се разделям с един от най-любимите си парфюми от Carolina Herrera. Страхотен аромат!Но взех решение,че това е просто една вещ и няма смисъл да я пазя..
Empties
 Being overdramating got me like:" 'Cause all of me Loves all of you!"
Carolina Herrera
Измивния гел с чаено дърво на The Body shop не е нищо кой знае какво.Искаше ми да се кажа нещо по-хубаво,но не ме впечатли с нищо.Измива добре лицето и не го изсушава.
Освежаващият измивен гел на Clarisonic обаче е нещо друго.Чак след като го изхабих,разбрах колко е хубав.Лицето ми беше в много добре състояние,докато го ползвах.Нежен продукт,който почиства в дълбочина и определено го препоръчвам.
Пилинг маската на Alverde също е един продукт,който харесвам и препоръчвам.Почиства добре лицето,не го изсушава,но пилинг частиците и не са много големи.Тук можете да прочетете повече за цялата серия.
Empties
Тези от вас,които ме следят от повече време може би знаят,че аз съм една от малкото,която не е фен на мицеларните води на Bioderma.Любимата ми мицеларна вода беше тази на La roche Posay,но след като използвах и тази на Avene вече не съм сигурна! 
Empties
Крайно време беше да се разделя и с любимата си миглоизвивачка.А тази спирала на Manhattan беше просто плачевна.Използвах я около 5 пъти и просто се отказах.Единственото,което правеше беше да разделя миглите.Изхвърлям я почти пълна и ви препоръчвам да я избягвате!
Empties
Empties
Разделям се и с бързосъхнещия топ лак на Golden rose..но не съвсем!Вече си закупих нова опаковка от него,защото много го харесвам.
Empties
В последните си празни опаковки ви говорех за едно безкрайно червило на MaxFactor - е най-накрая успях да го изхабя! Много съм горда от себе си.Червилото всъщност беше много хубаво и ако нямах още 20 за изхабяване бих си го купила.Тук можете да видите ревю за него.
Empties
Кой беше последният продукт,който успяхте да изхабите за 2015 година? 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required