I regret buying you

Здравейте,прекрасни!
Днес започвам нова рубрика,която се надявам да не е много редовна.От както имам блог съм много внимателна и "подготвена" за нещата,които купувам.Но и на мен ми се случва да се отклоня от правия път и да съжаля за купуването на някой продукт.В тези публикации ще ви показвам точно такива неща.


Това беше втората ми такава "четчица" на Garnier. Първата много ми хареса- и като формула,и  като действие.Втората опаковка беше различна-не само на външен вид. Нямаше никакъв резултат от нея,а формулата и беше ужасно течна.Доста често ми се случваше да имам продукт в носа,очите,дори и устата. Чувството никак не е приятно.

Бях пробвала една от маските на фирмата и всички из блог-пространството говореха прекрасни неща за тях.За това не се колебах много и грабнах тази с боровинки.Веднага след отваряне,ме заля химичен и неприятен аромат-нищо общо с този на варианта с ягоди.Нанася се лесно,но попива много неравномерно.Изведнъж цялото ми лице стана лъскаво и лилаво.Вече засъхналата маска,при допир с вода става мазна и се измива по-бавно.Резултатът е на лице веднага: получавате блестящо лице ,като на фея!

Не съм най-големия фен на Avon,но тази озаряваща писалка звучеше много обещаващо.Ако не ме лъже паметта,цветовете,които се предлага бяха 3 или 4 .Аз си поръчах втория предлаган цвят...който се оказа изключитеелно тъмен,с хиляди озаряващи частици.Можете ли да си представите комбинацията-препечена филийка,с екстра масло ? :D Преживяванията ми с тази ужасна опаковка ме карат до ден днешен да не използвам такива писалки. Трябваше доста да се завърти преди да излезе предостатъчно количество продукт.Това,че буквите и се изтриха още на 3тия ден изобщо няма да го коментирам.

Моливът на NYX видя много любов в началото.Бях доволна от него, докато един ден забелязах,че капачката му се беше счупила и "изяла" голямо количество от него. Имах коректор на марката,който беше с пластмасова капачка и същото се случи и с него. В случая съм доволна от самия продукт,но не и от опаковката му. 

Последния продукт,който ще спомена е 2в1 на Alverde- руж и балсам за устни. Не съм го ползвала много,защото на моята кожа този цвят просто се губи..Като балсам за устни ми идва малко сух,а самият цвят- прекалено студен (мога ли да го нарека така?). Като руж-освен да добавя малко блясък-отново не се забелязва на кожата ми. Пробвах го няколко пъти като основа за ружа,но не ми се ще да добавям още едно мазило към рутината си.Цветът,който аз имам е 10 Candy Rose.Забелязах,че има и по-тъмен нюанс,който може би би ми отивал повече.

Това бяха моите последно разочарования .А кои бяха вашите ? 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required