Empties № 1

Здравейте !
Доста дълго време събирам продукти за този пост. Моята "сръчна" личност изтри снимките и хвърли опаковките на подготвената вече публикация. Отне ми доста време да събера пак няколко продукта. 




1.Nivea Refreshing Cleansing Mousse


Опаковка-прозрачна с помпичка
Размер- 150 мл.
Това е изключително икономичен продукт. Използвах го 5-6 месеца. Вече имам закупен нов. Освежава и почиства лицето много приятно. Доста е лек и не дразни кожата. Използвам го сутрин .

2.Фон дьо тен Impala


Вече от известно време почти не използвам фон дьо тени , а ако използвал гледам да са медицински. Тези изрових от дъното на един несесер и определено са пълни, но заминават в коша.

3.Nivea Body Milk Soft for Dry skin


Размер - 250 мл
Опаковка-затваря се добре
Един много добър продукт за зимата. Обичам по-тежките миризми за този сезон и доста по-хидратиращи кремове . Този е точно такъв. Кожата ми става изключително мека. Нямах никакви проблеми зимата със сухи части на тялото си (само на лицето). Ароматът му е много приятен -на шеа  . Ароматът се задържа приятно по кожата. Не е някакъв натрапчив , който да се смесва с парфюма и да става УЖАС ...Не попива веднага , но това за мен не беше проблем. 
Бих си го купила отново другата зима.

4. Лакочистел на Lilly без ацетон


Опаковка- стабилна и прозрачна
Доста силен лакочистител с малко натрапчив аромат. Справя се по-добре от други с брукатените лакове. Но след това кожичките ми стават супер бели и изсушени. Поради тази причина , не бих си го закупила отново.

5.Мицеларен разтвор на Bioderma 


Мисля,че няма какво ново да кажа за тази мицеларна вода .За това ще кажа ,че върху моята кожа нямаше толкова "страхотен" ефект. След използването и кожата ми беше по-тежка и имах усещането ,че е мръсна. Задължително трябваше да използвам пяна или тоник.
Най-вероятно не бих си я закупила отново.

6.Dot By Marc Jacobs


Размер - 30 мл.
Опаковка- не е нищо интересно, но капачката е супер сладурска. Опаковката на 100 мл. е цялата в калинки и е адски сладка. Ето тук можете да видите как изглежда и как е описан. 
Страхотен зимен парфюм. 
Има флорално-плодови мотиви .Едновременно е  свеж и тежък, и женствен и палав. .. Доста интересен  и приятен аромат .Определено идеален за зимата. Тежък е ,но не натрапчив и е изключително траен.

7.Хидратиращ крем на Deva 


 Много добър продукт на много ниска цена. Опаковката е прозрачна,изчистена и стабилна . Използвам го от лятото и нямах никакви проблеми и оплаквания. Има и приятен аромат. Определено ще си го закупя отново. 

8.Garnie Neo 


Иновативен продукт на Garnier за борбата срещу изпотяването. В началото не го харесах въобще , после ми хареса и после пак не ми хареса :D 
Има много приятен плодово-флорален аромат, който не се задържа прекалено дълго. Прави подмишниците изключително меки и нежни. Не бих казала ,че се справя много добре с изпотяването. При мен действа няколко часа и след това усещат раздразнение по кожата. След като количеството вече е по-малко от половината , изваждането на количеството става изключително трудно и дразнещо.
Мисля,че оригиналната му цена от 6-7 лв. е много за този продукт.
Най-вероятно няма да си го купя отново.

9.Интимен сапун на Bilka


Изключително добър български продукт на цена от 4 лв. Ароматът на лайка се усеща и е много приятен. Успокоява и почиства добре. Вече имам закупен друг и определено ще продължа да си го ползвам. 

Приятен ден!! 
А Вие пробвали ли сте някой от тези продукти? Ще се радвам ,ако споделите мнението си с мен.  





2 коментара

  1. Здравей! С голямо удоволствие бих искалa да те поканя да се присъединиш към нашето Facebook събитие "Ден за размяна на блог - линкове." Можеш да се включите тук -https://www.facebook.com/events/563375310443042/.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за поканата. Ще се включа с голямо удоволствие :)

      Изтриване

Абонирай се за Глам новини

* indicates required