Huge Haul Post

Време е да ви покажа и новите си придобивки за последните няколко месеца. Публикацията пак ще е малко дълга,така че предварително се извинявам и нека да започваме :
haul post

По стара традиция започвам с продуктите за коса.
Шампоанът против пърхот на Himalaya използвах преди и бях много доволна.За съжаление са променили нещо в него,защото още след първото измиване скалпа ми беше изключително раздразнен и ми се появи адски много пърхот.Едвам овладях положението-като шампоанът на Здраве беше единственото,което ме спаси.Честно,не мога без него!
Някой от вас може и да знаят,други не-но аз от няколко години се боря много с частичния косопад.Това е една от причините да държа косата си по-къса,друга тема Мария! Та марката Ducray ми беше препоръчана още в началото,като тогава пиех добавките им и един лосион,но сега реших да си взема и този шампоан,който наистина ми помага.Сега като си реша косата не ми става чааак толкова лошо!
haul post
Поредната опаковка от интимния сапун на Bilka,който вече е с променена опаковка.(Аз не знаех и се бях притеснила,че не мога да го намеря из магазините!)
Не бях пробвала този вариант на сухите шампоани на Batiste и реших да си го взема.Но не ми харесва толкова.Мисля,че любимият ми е този синият,който е за обем.
haul post
Взех си да тествам новата мицеларна вода на Garnier - Pure Active. Пробвала съм розовата им,която много ми хареса и не сгреших и с тази.Почиства добре лицето,като не оставя мазен или тежък филм върху него. 
Двуфазният дегримьор съм го споменавала много пъти в блога и ми е голям любимец. Пробвам нещо друго и после пак си се връщам към него.
haul post
Тествам още измивния гел на Baleа с грейпфрут. Има много фини частици,които се разтапят,когато се докоснат до лицето. Гелът е доста гъст.Използвам го сутрин,за да освежа лицето си,но не е толкова свеж,колкото пилинга им с череша.
Гел-лосионът за крака е много лек и има приятен аромат.Май ще си го оставя за лятото. Не е много хидратиращ,но попива бързо.
haul post
Както ви споменах в предния пост  - това са неща,без които не оставам. 
Крема против изпотяване на Dove го използвам вече около година. 
Без лак за коса гледам да не оставам,че винаги ми трябва "супер спешно". 
Взех си един парфюм на Refan(имитация на One Million), който държа в чантата си.
haul post
Два много любими продукта в грижата за кожата са ми Effaclar Duo + и пяната за почистване на лице на La-Roche posay. Пяната е изключителна нежна и почиства лицето добре. Използвам я всяка вечер.Кремът се грижи за несъвършенствата и белезите. Използвам го сутрин и вечер.
haul post
За маската на L'oreal вече съм ви говорила тук . Май ще я видите и в годишните ми любимци!
Тоникът на Eucerin взех,защото Мариета от Murfeishun го беше похвалила.Не останах никак разочарована,даже обратното! Още от първото използване бях супер впечатлена от него и мисля да му отделя цял пост.
haul post
Три абсолютно нови продукта за мен са тези двуфазни лосиони за коса на Elseve.Вече използвам розовия,който е против накъсване,за по-лесно разресване и разплитане,както и блясък.Не мога да кажа дали върши всички тези неща все още,но мирише уникално! 
haul post
Новите балсами на Nivea ми бяха изпратени за проба и веднага влязоха в употреба. Този в кутийката е с червени плодове.Има много блед червен цвят и приятен аромат.На мен лично ми харесва повече,но опаковката ограничава малко използването му и за това стои на нощното ми шкафче. Другият е с къпина и има малко повече цвят.Той замина в чантата ми и отново си го използвам ежедневно.
Успях да се сдобия и с две мострички на Moroccanoil покрай едно събитие и съм много доволна.Доста коментирано и хвалено олио за коса.Предстои тепърва тестване,но очакванията ми са доста завишени.
haul post
Моля,запознайте се с най-любимите ми фдт! Мисля,че е крайно време да им отделя повече внимание,но наистина ме впечатлиха още от първото използване. Цените им са около 10 лв,но се намират малко по-трудно..та за това реших да се запася 😃
haul post
Оше едни неща,които ми бяха изпратени за проба и вече говорих за тях тук  . Да,толкова отдавна не съм ви показвала нови продукти!
haul post
Лили Дрогерии пуснаха своя собствена марка- Llums. Марката е съвсем нова и предлага интересни продукти.Ако искате мога да ви споделя за тях в друг пост?
haul post
Взех си да тествам няколко неща на Alverde.Червилото не ме впечатли с нищо.Цветът е много блед и изобщо не е издръжлив.
Коректорите им са хубави за озаряване на очите,ако нямате много торбички,но отново не са много издръжливи.Задължително трябва да се запечатат с пудра.
haul post
Ревю за хайлайтъра имам тук .Използвам го всеки ден и наистина е страхотен продукт за ежедневен грим.Жалко,че е лимитка!
Матиращите листчета нося в чантата си и ми помагат да запазя грима си през целия ден.
Гелът за вежди е с много лек цвят,но на мен ми харесва.Много ме улеснява,защото сутрин нямам желания да се разправям с веждите си 😂
haul post
Почти сме готови! Една от последните ми покупки беше този "червен сет" .Моливът на Flormar e в номер 232,а червилото на Essence - 06 от тяхната Matt matt matt серия.Червилото задължително трябва да се използва с молив и е малко изсушаващо,но цветът е доста наситен.Трябва да се работи внимателно с него и иска подновяване след 2-3 часово носене или ядене.
haul post
И последноо-любимите ми лакове 💕
Взех си две бази за нокти.Eveline 8 in 1- абсолютен фаворит на много хора.Заздравява плочката и прави ноктите по-здрави.От марката препоръчват да се използва самостоятелно за известно време за по-добри резултати,но аз не мога да стоя дълго без лак.За това си взех и базата на Essence от гел серията им,без печене.В комбинация с топ лака вършат чудеса и лакът ми се задържа повече от седмица.
Трябваше ми нов черен лак и си взех от любимата ми серия на Essence. 
Съвсем случайно попаднах на 613 Blue Reef на L'oreal ,който е един прекрасен тъмно зелен нюанс-много подходящ за зимния сезон.
haul post
Това беше,за сега !Доста публикации ви обещах..дано да успея да ви ги покажа всичките. 
Ако съм изпуснала да спомена нещо - питайте 💋

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required