Summer Haul 2016

Здравейте,
след голямото количество празни опаковки,които ви показах е време да ви споделя и с какви неща се сдобих през изминалото вече лято.
summer make up haul

Реших да изпробвам нови продукти за коса,като се спрях на тези от професионалната серия на L'oreal. Цената на двата продукта беше около 40лв.Ароматът им е вълшебен.Шампоанът не мога да го използвам самостоятелно,защото ми излиза пърхот(както и очаквах).Но маската за коса е върха! Ако искате мога да направя отделна публикация за тях.
(П.С.-в Студентски град,близо до Зимния дворец има едно магазинче,което е много заредено и има продукти от професионалните серии на Сери и Лореал,продукти на W7,Gosh и още други интересни марки!).
summer make up haul
Този душ-гел на Palmolive се превърна много бързо в мой любимец. Кой може да устои на тези аромати?Това е 4тата или 5та опаковка от него,като го редувам с варианта с ягодки.Горещо препоръчвам!
Кокосовото масло на Икаров е стар мой помощник за лятото.Използвам го,когато съм на плаж-за по-бърз и хубав загар,както и за хидратиране на кожата. Страшно достъпен продукт,който обаче не може да замести слънцезащитните такива. 
summer make up haul
Маската на Himalaya не ме впечатли изобщо.Бях чела хубави отзиви,но за мен не е нищо кой знае какво. Използвам я докато съм под душа,но определено не бих я закупила отново или препоръчала.
За втори път купувам продукт на Hristina Cosmetics,защото са с хубав състав и на достъпна цена.Все още не съм пробвала точно тази,но съм сигурна,че ще ми хареса хах!
Малката маска на Terravital с хума,мента и камфор ми е много любима .Малко трудно я намирам,за това не я виждате много често в блога.Много добре почиства лицето,без да го изсушава,като успокоява всички пъпчици и дори леко го матира. Използвам я два пъти седмично и това количество ми стига за около месец,а цената и е само 3 лева. 
summer make up haul
Няма как да мина лятото без термална вода! Спрях се на малките опаковки на Avene,защото са ми много удобни при пътуване.
summer make up haul
Фдт на Sephora BRIGHTENING & HYDRATING се превърна бързо в мой любимец.Средно покритие,естествен финиш и добра издръжливост!  Определено трябва да му направя ревю.
Четката на Aura също получи много добри отзиви и нямаше как да я подмина.Върши ми идеална работа за поставяне на хайлайтър. До сега не е пуснала нито едно косъмче и обмислям покупката на още четки на марката.
summer make up haul
Catrice Light-reflecting concealer е идеалния избор за лятото.Апликаторът е тип-писалка,което прави нанасянето много лесно. Коректорът е лек,със средно покритие и озарява лицето много добре. 
Спиралата The Falsies Push up Drama на Maybelline за мен е пълен провал.Страшно течен туш,който се размазва изключително много и сплесква миглите .В началото дори го държах нарочно отворен ,за да изсъхне по-бързо. Иначе спиралата е много черна и извива добре миглите,но трябва много да се внимава с нея.Не препоръчвам!
Червилото на Essence от Lights of Orient,в цвят The Sultan's Daugther е много нежен и естествен нюанс,с матов завършек. 
summer make up haul
Реших да ви покажа и тези два продукта,които ме изненадаха приятно.Лентичките на Balea имат много хубав аромат,залепват хубаво и са на много достъпна цена.Имат 4 индивидуални кърпички,за след депилация. Лентичките на Elea са ми много удобни за оформяне на веждите.
Важного при тези продукти е да се затоплят леко,преди употреба.Аз обичам да загрея една чаша с вода и да държа лентичките над нея,точно преди употреба.
summer make up haul
Лаковете на Essence много бързо ме спечелиха,защото са много издръжливи и цветовете са страшно наситени.За втори път купувам белия цвят,който е страхотен и използвам като основа или самостоятелно.Топ лакът придава страхотен блясък на ноктите и удължава издръжливостта.
summer make up haul
Няма как да мина и без любимия ми зелен лакочистител на Lilly. 
Взех си един лак от серията 60 Seconds super shine 828 на Rimmel,от който не съм много доволна.Доста е воднист и цветът не е толкова наситен,колкото искам.
Beige Latte на Flormar е идеалната основа за любимите ми френски маникюри.Много нежен,перлен нюанс.
summer make up haul
Моят приятел ми донесе тези 2 лосиона от Барселона. Знаете,че съм страшен фен на марката и когато ги видях БУКВАЛНО подскачах от радост. Ароматите са уникални <3 
summer make up haul
От една игра спечелих няколко продукта на MaxFactor,които обаче не ме впечатлиха много. Имах и фдт,който не беше моят цвят и го подарих. Оставих си това червило и сенките,но все още не съм ги пробвала..и не знам дали ще го направя скоро..Червилото има приятен розов цвят и естествен завършек,но аз съм на матова вълна сега! 
summer make up haul
Escada Joyful ми беше изпратен за проба от parfium.bg. Можете да видите ревю за него - тук 
Двата продукта на Benefit ги получих на едно събитие,в което представяха новите продукти за вежди на марката,който са просто WOW. 
summer make up haul
Следващите неща също ми бяха изпратени за проба.За пръв път пробвам и двете марки. Тече усилено тестване,така че очаквайте повече скоро в блога. 
summer make up haul

summer make up haul

Това бяха нещата,с които се сдобих през изминалите 3-4 месеца.Повечето от тях се оказа страхотни попадения или доказани вече любимци. Вие какво си купихте последно? 

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required