October Empties

Здравейте,момичета!
Дълго мислих  дали да направя днешната публикация,но нали си обещах да спазвам "блогърската програма"...Така,че ето ме в ролята на един сериозен блогър :D


Да,знам-супер скромна публикация,но това са нещата,които успях да изхабя напълно за последния месец. Оставих доста козметика в Щатите и след като се върнах също направих една "чистка",но покрай цялата лудница не успях да снимам ... Знам,че ми прощавате и може да продължим нататък към същността на днешната публикация :
* Парфюм Calvin Klein Forbidden euphoria-безспорно един от най-любимите ми аромати,но реших,че няма да го "жаля" и само да трупам парфюми на шкафчето.. Така че моят любим сладникав и игрив аромат вече не присъства в арсенала ми.. 
*Спирала False Lash Telescopic на L'oreal -знаете,че съм голям фен на спиралите на L'oreal и тази с нищо не ме разочарова.Голяма силиконова четка,която разделяше и правеше миглите ми много дълги и красиви.
*Лак за нокти на Golden Rose Rich Color- ето това се казва черно!Едно от най-плътните и хубави черни,които съм използвала. Споделих във фб ,че го замених с черното от Flormar Full Color ,но изобщо не останах доволна.Със сигурност ще се върна към него(както и най-вероятно към някои негови събратя).
*Балсам за устни Chap Stick - това беше най-евтиният и най-известен балсам в цяла Америка (струваше около 1 лв.) Не очаквах нищо от него,но той всъщност ме изненада много приятно. Хидратираше много добре устните ми и миришеше уникално на къпкейк и пастички..
*Вода за уста с грейпфрут на Dontodent -показвала съм я и друг път в блога. Реших да я покажа и сега,защото е много хубава . Има много приятен аромат,който се задържа в устата,стяга леко венците и е на супер достъпна цена(някъде около 3лв.)


Благодаря Ви,че ме четете! 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required