Beauty Haul

Здравейте,прекрасни!
След кратката пауза ,която направих отново се завръщам с порция нови покупки. Най-вероятно това ще е последната за тази година :)


Започвам с три доста често срещани продукта из моя блог : лак за коса на Taft , хининова вода на Milva и душ-гел на Dove. Не съм фен на кокоса и в момент на умопомрачение реших,че този аромат  ми харесва.. Не че е неприятен , но ми идва много лек и безразличен и нямам търпение да свърши.

След няколко положителни ревюта и препоръки от приятелки реших да пробвам мицеларната вода на Garnier . Мисля да и отделя отделно ревю и за това ще кажа ,че за сега ми допада.

Двата продукта на Clinique,които бяха подарък към предишния брой на списание на Grazia са чудесни. Дегримьора е супер нежен и почиства много добре всякакъв грим. Кремчето е супер леко и приятно,хидратира много добре и попива бързо. 

Два крема на Balea ,за които също очаквайте ревю..

Най-сетне си взех мострите на тоника и измивния крем на Alverde с хума . Много ми харесват и смятам да си взема и оригиналните размери..както и всички други неща от серията ;д 


Взех си крем Здраве за да ми помогне в борбата срещу несъвършенствата. Още не мога да преценя дали ми допада.. Виждам някаква разлика,но не е нищо драматично.

 Тези два продукта , които мисля да спра да коментирам. Не мога да живея без лакочистителя на Lilly. А в това студено време , устните ми се нуждаят от любимият ми балсам на Himalaya с какао <3 <3 

Отново два продукта на Alverde ,които тествам. Единият е 2в1 - руж и балсам. А другият-4 в 1 и може да се ползва като  коректор,основа за сенки,сенки и хайлайтър. И за тях очаквайте ревю. 
За серума на Realash вече ви говорих тук и тук . 
Маската на Montagne Jeunesse с боровинки не съм я пробвала, но съм сигурна,че ще ми хареса. 
Съвсем случайно видях мокрите кърпички на H&M  и съм тотално обсебена от тях.. Опаковката е супер сладурска и компактна ,а ароматът ум е уникален <3 Самите кърпички са малки ,но почистват добре.
 Много исках да пробвам комплектът на Essence и новите лакове на Golden Rose. Най-сетне се сдобих с тях , по време на срещата ни със Зори . Усилено ги тествам и се надявам и на тях да им спретна ревюта скоро :)

Това бяха последните ми покупки. Обещавах ви много ревюта и се надявам съвсем скоро да мога да ги направя. 
А Вие какво си купихте последно ? 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required