Summer Empties Part 2

Здравейте,прекрасни!!
Днес ще ви покажа продуктите за коса и тяло ,които изхабих :)



Ползвам доста лак за коса и това си личи. По принцип обичам най-много зеления лак на
Taft, защото има средна фиксация , мирише приятно и не дразни скалпа ми . От Schwarkopf ми изпратиха единия лак за проба и на мен ми допадна и си закупих и втори.  Получих всичко, което търсех от един лак. 


Няма да се повторям - получих и от този лак, това което исках. Много ми допадна златиста опаковка и ароматът, но аз съм си фен на
Taft-a . Когато ми омръзнат обичам да пробвам други. 


Този сух шампоан е божествен. След него косата ми става много по-чиста,свежа и придобива естествен обем . Не се усеща върху косата и не оставя следи. Бих казала ,че малко по-високата му цена определено си заслужава. Тази малка опаковка ми стигна за почти 2 месеца.  Определено бих си го взела отново.



Кристали за коса използвах в продължение на години. Но откакто имам блог и взех да обръщам малко повече внимание на състава реших,че няма да използвам вече такива продукти... Иначе имаха добро действие, на достъпна цена и бяха икономични. 


Преминавам към продуктите за тяло .


Охлаждащият спрей на
Nivea изразходвах още в началото на лятото , понеже факторът му е малко висок. Разхлажда много приятно , оставя кожата мека и сияйна. Много приятен продукт, който бих си закупила отново.


Дезодорантите на Dove са любимите ми помощници за лятото. Обожавам техния аромат, който се задържа за дълго време и това,че омекотяват и успокояват кожата ми. Любимият ми е този с краставицата (както споменах и в предния пост) .


Малките парфюмчета разнасях с мен навсякъде. Купих си го от едно квартално магазинче и бяха много удобни за носене в чантата. Имаха лек сладникав аромат, който не се задържаше прекалено дълго.
Парфюмът на
Refan имам от миналата година. Също е удобен за носене в чанта. Ароматът му е много свеж и се задържаше за 2-3 часа. Обичах да се пръскам с него ,когато излизах на разходка или отивах на пазар .



Лосионът за тяло на Seventeen миришеше на плодове и ароматът му се задържаше за 2 часа. След това кожата си оставаше гладка и леко блестяща. Много го харесвах в началото . След като изхабих половината , брокатени частици станаха прекалено много и кожата ми ставаше прекалено лъскава. Използвах го веднъж седмично,защото имах чувството,че брокатът се беше напластил по кожата ми . Не бих си го купила отново.



И на последно място показвам блестящия лосион за тяло на
Victoria Secret - Pure Seduction. Изключително пристрастяващ сладникав аромат . Брокатените частици са едри и падат бързо , за разлика от ароматът , който се задържа доста. Определено любимец , който не исках да изхабя, но вече го имах от доста време . Бих си го купила отново :)) 


Очаквайте утре последната публикация от летните ми празни опаковки :)) 

6 коментара

  1. Хвърлила съм око на този лак на Тафт, обаче фиксацията му е доста силна и се притеснявам да не прави на клечки косата - при теб как е, втвърдява ли я?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами аз нямах проблем с това. Фиксацията му е силна , но не чак до степен да прави косата на клечки .

      Изтриване
  2. Подкрепям за сухия шампоан на Rene Furterer, който е чудесен, за разлика от ужасния на Балея :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оо..да . Определено .. Използвах един на Balea , който не правеше нищо друго освен да ме задушава..

      Изтриване
    2. И аз се присъединявам :-) . Като става въпрос за сух шампоан съм на едно мнение с вас, че на Balea не вършат работа. Използвала съм и на Schauma и мога да кажа че върши работа ( http://mybeautywords.blogspot.com)

      Изтриване
    3. Първият шампоан ,който щях да ползвам щеше да е този на Schauma. Бях влезнала в една аптека , но там ми казаха ,че този шампоан оставя бели следи и ми препоръчаха този на Klorane.. Също е малко по-скъп, но вършеше много добра работа .

      Изтриване

Абонирай се за Глам новини

* indicates required