Movie Nights

Здравейте,прекрасни!!
През последните дни изгледах 2 от филмите,които сега се въртят по кината и реших да споделя мнението си за тях с вас. 

Първият е Step Up All In:



Фенка съм на поредицата.Винаги ме зареждат много позитивно и си въобразявам ,че и аз мога да танцувам толкова добре.
Само че с този филм не стана така.Повечето от актьорите са се появявали в предните филми.Бяха се отдалечили малко от обичайния любовен сюжет и бяха заложили повече на трудностите , които среща един танцьор.  От към хореография - танците бяха доста скучни и ме разочароваха. Бяха наблегнали повече на ефектите.Имаше и добри моменти с хубави песни, но в сравнение с другите филми бих казала,че този е най-слабият. Нищо невиждано до сега и определено може да се пропусне гледането. 





Един доста интересен персонаж, който много ми допадна. Бяха направили героинята много екстравагантна . Всички тоалети,грим и прическа бяха съчетани и измислени много добре. 

Оценка : 4/10


Вторият филм беше The Maze Runner . 

Първо, ще започна с това,че бях гледала трейлъра на филма и нямах търпение да го изгледам.Имах големи очаквания от филма и те се оправдаха.Главният актьор във филма - Dylan O'Brien го знам от сериала Teen Wolf  и много го харесвам. 


Филмът е много интересен и забъркан. Почти до края се чудех какво става, този кой е ,онзи какъв е . Историята се върти горе-долу около пропадането на света (все повече филми се правят с такъв сюжет и става малко притеснително...) Група деца са изпратени на изпитание , без да имат никакви спомени..освен имената си. През цялото време са наблюдавани и тествани.
Краят определено е доста изненадващ . Ще има поне още една част на филма. Нямам търпение да излезне.
Много харесвам такива филми, защото ме откъсват тотално от света. Определено го препоръчвам :)







Оценка : 7/10


Ако сте гледали някой от филмите ще се радвам да споделите мнението си с мен :)) 

**Всички снимки са взети от интернет . 

4 коментара

  1. Step Up All In и на мен не ми допадна.

    ОтговорИзтриване
  2. The Maze Runner-а ще се гледа. Особено пък и щом Dylan O'Brien е в него. Все пак заради него изгледах и Teen Wolf-а :D

    ОтговорИзтриване

Абонирай се за Глам новини

* indicates required