Avon Ultra Color Absolute Lipstick

Здравейте,прекрасни!!
Имам това червило вече от няколко месеца и реших,че е време да ви споделя мнението си за него. Говоря за:


Много работи се изписаха за него,когато излезе и ето,че дойде и моят ред да го хваля.

Първо започвам със супер сладурската розова изчистена опаковка,която веднага ми грабна окото. Капачката е пластмасова и не изглежда много стабилна. Носила съм го из чантите с мен и нямах никакъв проблем нито с нежелано отваряне, нито с надраскване.До ден днешен опаковката на червилото е като нова( което се случва доста рядко с подобни продукти ) .


Продуктът се нанася като масло . Прави устните много меки и ги оставя с естествен и лек блясък.Няма нужда от балсам преди него,защото то ми дава нужната хидратация. Избрах естествен цвят (доста далече от розовата гама) , защото нямах такъв в колекцията си и ми беше интересно дали ще ми допадне. Цветът , който избрах е Caramel Comfort и мисля,че това име е идеално за него. Цветът наистина е карамелен и червилото ти дава комфорт. 



Ароматът му е .. карамелено-сладникав , който почти не се усеща ,когато продуктът е нанесен.Издръжливостта му е не повече от 2 часа, но това е нормално за този тип червила. За мен не е проблем да го подновявам, тъй като не изисква кой знае колко усилие и внимание. 



Много често прибягвах към това червило, когато исках естествен вид и не ми се носеше нещо много видимо. Червилото е подходящо за ежедневен и естествен грим. Препоръчвам го и с удоволствие бих пробвала и други цветове от тази серия. 


Oценка : 6/6 

Какво е вашето мнението за това червило ? Ако сте го пробвали, кой цвят бихте ми препоръчали :))

4 коментара

Абонирай се за Глам новини

* indicates required