Haul

Здравейте,прекрасни!! Днес ще ви покажа малко нови придобивки. 



 Душ-гел на Dove - взех си го за 4,80 лв. Ухае прекрасно на свежест и прави кожата много мекичка.

Мляко за тяло на Seventeen -на цена 10,50 лв. Тъй като много харесвам изчистени и прозрачни опаковки не мислих много покупката му. Прави кожата мека и ароматът е сладникав, но не натрапчив .Както се вижда на снимката придава лек блясък на кожата , която ако е с летен загар изглежда още по-хубава и гладка . Блясъкът се маха , когато се изкъпя. На мен лично ми допада много и мисля , че е много подходящ за лятото . Но ако Вие не сте фенове на броката - едва ли ще допадне. 

Взех си да пробвам сухия шампоан на Rene Furterer с хума ( за 4-5 лв.)  и шампоана на Klorane за бляскава и жива коса(за 1,50лв) . Ползвах вече сухия шампоана и съм много доволна. Косата изглежда по-чиста и с малко повечко обем , дори има лек и приятен аромат. 


Два лакочистителя -единият е с мирис на ябълка и цената му е 1,50 лв. Беше ми много похвален ,че сваля много бързо брокатени лакове, но не видях нищо по-различно от останалите.
Другият е под формата на мокри кърпички ( взех ги на промоция 2 кутиики за 2 лв). Във всяка кутия има по 10 кърпички, като на мен са ми достатъчни 2-3 кърпи за двете ръце. Кърпичките са ароматизирани и изсъхват много бързо, ако се разгънат (като мокри кърпички ) . Трябва да се използват така както е показано , и както са сгънати. Става бързо и лесно и мисля,че е изключително удобно за пътуване . Хоп в чантата- не заемат много място и всичко става бързо. :) 


Коректор за пъпки на Amrita - на цена около 2 лв. Доста тежък и избелващ продукт , но на мен ми действа добре . 
Коректор на Alverde - на цена 5,59 лв ( с намалението , което имаха в ДМ). Много ми харесва . Нанасям го под очите и на някакви пъпчици , преди да си нанеса фдт. Най-добре се разнася с пръсти и ми мирише леко на канела ?!?! . Озарява и прикрива добре.




Два летни лака на Flormar - на цена от 1,50 лв. Много ми харесват в комбинация . Лаковете не са толкова плътни, колкото ми се иска, но все пак много ми харесват. В момента съм с тях на крачката . Издръжливи са и са много весели :)) 




Следват два продукта, които ми бяха подарък. Парфюмът на CH беше в уишлиста ми от много време . Пристрастена съм към него.


Дегримьор и балсам на устни на Nivea. Балсамчето е супер , но дегримьорът не съм го ползвала още. 

И две наградки , които спечелих от една игра на MaxFactor и от giveaway-a на Ивана . 





Целувки :)) 

4 коментара

  1. Душ-гелът на Dove прави кожата страхотна!
    Шампоан на Klorane в такова мини си взех и аз, но чак вкъщи погледнах, че е пълен с парабени и реших, че няма да го ползвам.
    Коректора на Амрита ми е любим - нанасям за през нощта върху пъпчиците и на сутринта всичко е ок. Само не ми харесва, че много лесно се разтича - внимавай и ти!

    П.с. Добре, че беше поста ти да ме сети, че и аз трябва да пиша за новите нещица и веднага ще го направя!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Душ-гелът е толкова свеж , че ми се иска тази миризма да ме следва навсякъде.
      Не разбирам от съставки, но съм доволна от действието на сухия шампоан.

      Ще чакам и твоите нови придобивки :))

      Изтриване

Абонирай се за Глам новини

* indicates required