Samples Review № 1

Здравейте красавици!!
 За днешната публикация искам да благодаря на Ели отMaquiLab , от която взаимствах идеята.



Понеже имам насъбрани супер много мостри на разни продукти реших да ви кажа мнението си за тях и дали бих си ги закупила в реалния им размер. И така без повече да ви занимавам с глупости започвам с :



1.La Roche Posay -Effaclar Duo

Това е един невероятен продукт срещу несъвършенства.Консистенцията му е леко гъста и полупрозрачна. Може да се нанася както на цялото лице ,така и само върху пъпчици. Не изсушава кожата и също помага в борбата срещу така омразните на всички -черни точки. Има много ефикасно действие и резултатите са видимо на лице след кратка употреба.Има много лек и приятен аромат.
За съжаление , в момента продуктът не е наличен на пазара понеже от La Roche Posay са решили да му подновят формулата. Очаква се съвсем скоро да се завърне на пазара под името Effaclar duo + .
Очаквам го с голямо нетърпение , понеже наистина ми хареса ефектът му и определено ще си го закупя ( сигурно повече от един път).






2.La Roche Posay - Hydreane Legere



 Изключително хидратиращ крем с много приятен аромат за смесена и проблемна кожа. Вече си го закупих и тук можете да прочете ревюто ми.














3. La Roche Posay - Toleriane Tent

Това е фон дьо тен за проблемна и смесена кожа, препоръчван от доста дерматолози.Предлагат се 4 различни цвята от него , което на мен ми се струва доста малко. Цветът на мострите ,който аз имам е № 13. Този цвят точно в момента ми е една идея по-оранжев ,отколкото бих искала. Но ми харесва страшно много . За да "убия" цвета използвам бебешка пудра ,точно след като съм си сложила фон дьо тена и после си нанасям пудра. Не знам дали сте чували , но бебешката пудра помага много и срещу омазняване на кожата.
Малко количество е достатъчно за да покрия цялата си лице. Една такава малко мостричка използвах 3 пъти.Определено лицето ми го приема добре и не ми излизат пъпки (както при повечето) . Прави лицето ми много естествено и красиво и прикрива добре несъвършенства. Не стои като маска. Получих няколко комплимента, докато бях с него.
Определено бих си го закупила , макар че е малко скъпичък (около 38 лв) , но се чудя все още кой цвят да си избера.



4.Nivea Aqua Effect Регенериращ нощен крем

Има много лек аромат и гъста текстура. Попива бързо . На сутринта лицето се усеща стегнато. Мисля,че е много подходящ за моята възраст и ми харесва ефектът му. Определено бих си закупила реалния му размер, ако нямах още около 30 мострички от него.














5.Nivea Eye Care Q 10

 Има много гъста текстура ( за такъв вид крем). Разнася се много трудно и се събира в сгъвките на очите.  Оставя бели следи по целия клепач.
Не бих си го закупила.


















6. Vichy Normaderm Hydrating Care

Има много приятна миризма и се разнася лесно.Пише ,че трябва да се бори срещу несъвършенства, но аз не усетих никаква разлика.  Оставя матово усещане върху лицето ми и след това е изключително трудно да си сложа някакъв грим.
Определено не бих си закупила реалния му размер .














Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required