March Favorites

Привет дами!! Март месец се изниза съвсем бързо и времето става все по-приятно.Реших да ви покажа продуктите, които съм използвала най-много този месец . 
*Последвайте ме вBloglovin .



1.Продукти за лице
*Nyx Jumbo Pencil
Изключително лесен и готин продукт. Използвам го всеки ден , откакто го имам. Работи се изключително бързо и лесно с него. Озарява погледа за секунди.
*Golden Rose Velvet Matte №10
Много готино матово червило. Не много издръжливо и доста изсушава устните. Но придава много готин завършек и свежест на лицето.


*  L'oreal Miss Manga
Новата ми любима спирала. Използвам я всеки ден. Разделя миглите идеално,прави ги черни и е изключително издръжлива.Писала съм отделно ревю за нея тук .

*Manhattan Soft Compact Powder - 3 Beige 
Много лека и приятна пудра. Подходяща за всекидневна употреба. Не прави лицето бръшняно или прекалено изкуствено . Има средна покривност. Ето тук можете да видите ревюто ми. Използвам я всеки ден ,от както я имам и много ми харесва.Единственият недостатък е че се рони много лесно.
*Essence Bronzing Compact Powder matt - 02 Love to be matt 
Доста тъмен цвят пудра . По принцип я използвах миналото лято , понеже бях изключително тъмна. Сега я използвам за лек контур и след това нанасям от ружа . Тази комбинация много ми харесва , защото пудрата е матова ,а ружа има съвсем леки брукатени частици.
*Golden Rose Silky Touch Blush -on №210
По принцип не съм фен на розовите ружове , особено през зимата. Но с приближаването на пролетта реших да изкарам свежите цветове. Придава много нежен и женствен вид на лицето.



*Коректори Pretty Face и Nyx Cosmetics
Много обичам коректори ,защото прикриват добре несъвършенствата .Не обичам да ползвам прекалено тежки продукти и с помощта на кореторите това е възможно. Този на Pretty Face е №1 , който е много светъл с розов подтон. Него използвам под очите и се справя доста добре с прикриването на леките ми торбички. Този на Nyx е зелен на цвят. Той се бори с червените петна и пъпки и се справя доста добре.
И с двата коректора се работи изключително лесно. 



2.Продукти за тяло
*Avon Planet Spa
Изключително хидратиращ крем. Оставя кожата много гладка и попива бързо. Ароматът му е изключително приятен и успокояващ - на водорасли ,море и свежест. Не е натрапчив. При мен ароматът му се задържа около 3-4 часа след това.



3.Лак За нокти - Golden Rose Jolly Jewels № 110
Изключително игрив и шарен цвят , подходящ за пролетта. Може да се нанесе и само един пласт, но аз го минавам 2 пъти.Обичам да го съчетавам с тъмни цветове, на които изпъква повече. Издържа около 3-4 дни. Триенето е малко по-трудно , но това е така с почти всички брукатени лакове.Тази колекция от Golden Rose е много добра,различна и интересна и планувам да се сдобия с още цветове. 



И последно реших да ви покажа любимата ми книга този месец. Това е : "Вдъхновение за всеки ден" на Робин Шарма.

Цена - 14 лв.
За всеки един ден има по един цитат, който е много приповдигащ и силно въздействащ. Обичам всяка сутрин да си чета по един цитат и деня ми да започва по-положително.Ето и цитата за днес:

Коментарите ви ме правят щастлива !!
Приятен ден на всички ! :)

2 коментара

Абонирай се за Глам новини

* indicates required