La Roche -Posay


Здравейте, 

днес ще ви поговоря за протичащата в момента промоция на La Roche Posay.
В аптеките можете да намерите новият им продуктов каталог. Там има мостри на 5 продукта за чувствителна кожа. Ако си харесате някой и решите да го закупите , на гърба има анкета. Тя се попълва и с нея отивате в аптеката. Купувате си продукта и получавате един подаръчен комплект , който съдържа доста неща. 



Планувах тази покупка от известно време и много се чудех точно кой продукт да си избера. Накрая реших , че искам Effaclar Duo - гел-крем , който се бори с пъпките ,зачервяванията и белезите. Страшно много ми хареса и виждах ,че действа добре на моето лице. Когато отидох в аптеката , обаче се оказа, че този продукт го няма в наличност от известно време. Малко се разочаровах. После се свързах с представител на марката  и разбрах ,че продуктът ще излезе на пазара съвсем скоро и то с подновена формула.  Очаквам го с нетърпение. 


Въпреки това , аз реших да си взема другия продукт , който ми хареса страшно много . А именно -хидратиращият крем за чувствителна кожа. 

 Кремът е много хидратиращ и това се усеща веднага .  Има лека текстура и не е прекалено течен. Озарява лицето .Нанася се много лесно и попива почти мигновено. Прави кожата изключително гладка и мека.

 В него има термална вода . Пише ,че е идеален за основа на грим.

Икономичен е  и опаковката му е много лесно за ползване. Капачката се затваря доста стабилно и няма шанс за отваряне и разливане.

Има много лека и доста приятна миризма  на изключителна свежест . Когато го подуша в ума ми изниква ручейче вода ,много навътре в планината , отвсякъде заобиколено със зеленина и пеперудки :D .







Грамаж на крема - 40 мл.
Цена - 19 лв.
Опаковка - в тубичка с доста стабилна капачка. 


 Подаръчният комплект включва тестери на:

* коригиращ фон дьо тен - 1 мл.

* възстановяващ балсам за чувствителна,раздразнена или наранена кожа

*крем за интензивна и дълготрайна хидратация - 3 мл.

*слънцезащитно мляко за чувствителна или алергична към слъцето кожа SPF 50+ - 3 мл.

* почистващ гел-крем против раздразнения -15 мл.

*липидовъзстановяващо мляко за тяло против сухота - 15 мл.

*мицеларен лосион - 50 мл.

* термална вода - 50 мл.



Страхотна промоция. Мисля ,че всеки , който има възможност трябва да се възползва от нея. Марката е много добра и има невероятни продукти за чувствителна кожа. Определено бих си закупила отново крема.

Бих се радвала , ако споделите мнението си с мен. :) 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required